Fogyókúra

Túlevések következtében a súly többlet, és a makacs zsírpárnák a has és derék körül, szeretnénk ezektől mihamarabb megszabadulni. Ez inkább esztétikai probléma. Azonban nem szabad figyelmen kívül hagyni a viscerális zsírok távoli következményeit. A viscerális zsírszövet növekedése gyulladáskeltő hatással bír és az immunrendszer gyengüléséhez vezet, valamint számos krónikus egészségügyi probléma melegágya.

Divatossá váltak a tisztítókúrák és diéták, melynek a célja a máj és vese méregtelenítése, a szervezet megtisztítása a mérgektől és megszabadulni a zsírpárnáktól. A méregtelenítés során azonban vitaminok és ásványi anyagok is távoznak a szervezetből, melynek következtében könnyebben kaphatjuk el a fertőzéseket.

A készítményeink több oldalról támogatják a helyen anyagcsere kialakítását. Egyes gombák hatóanyagai a méregtelenítőszervek működését támogatják. Hozzájárulnak a megfelelő bélflóra kialakításához, segítik szabályozni a vércukorszintet és a zsíranyagcserét. Bizonyos gombafajok és gyógynövények hatóanyagai a hormonrendszer működését támogatják, akár autoimmun folyamatok esetén is alkalmazhatóak.

Ehhez a témához kapcsolódó cikkeink:

Tetszett az oldal? Ossza meg másokkal is!